Naša korisnička podrška stoji vam na raspolaganju bez obzira tražite li određeni proizvod, rezervni dio ili imate pitanja o našem servisu.

Entrada ovlašteni servisni centri-partneri su najbolja mjesta za servisiranje vaših strojeva. Pomoću specijaliziranih alata i dijagnostičkih uređaja, osiguravamo brzu i kvalitetnu uslugu.

 

ODRŽAVANJE STROJEVA ČISTIM
Čistoća stroja utječe na njegove performance i radni vijek. Prije početka rada, dobro pročitajte upute o korištenju i upoznajte se sa sigurnosnim uputama. Nakon dostave, naš predstavnik će demonstrirati funkcionalnosti i dati savjete za održavanje vašeg novog stroja.

 

PROVJERE PRIJE POČETKA RADA
Uvijek provjerite ispravnost stroja prije pokretanja. Proučite upute o korištenju, sigurnosne elemente. Ako uređaj koristite u suhim i prašnjavim uvjetima ili na visokim temperaturama, potrebno je redovitije servisiranje. Osigurajte adekvatno zračenje radnog područja. Držite bilo kakav zapaljivi materijal dalje od goriva i dijelova povezanih s njim.

PRAĆENJE SERVISIRANJA
Uvijek je dobro držati se preporučenog rasporeda servisiranja radi dugotrajnosti korištenja stroja i valjanosti jamstvenog roka. To dugoročno smanjuje troškove servisiranja i održava vrijednost vašem stroju. Servisiranje bi uvijek trebalo prepustiti ovlaštenim serviserima koji će koristiti originalne dijelove.

Našu službu možete kontaktirati na neki od dolje navedenih medija. Na vaš zahtjev odgovorit ćemo u roku od 24 sata.

T: +385 052 401 980
Email: info@entrada.hr