Maslinarstvo

Tvrtka Campagnola sa sjedištem u Bologni razvija i proizvodi profesionalne strojeve i opremu za maslinarstvo, voćarstvo i vinogradarstvo od 1958 godine. Savršena ponuda alata za početnike i profesionalce. Entrada d.o.o. je SLUŽBENI DITRIBUTER i OVLAŠTENI SERVISNI PREDSTAVNIK programa CAMPAGNOLA za Republiku Hrvatsku i Crnu Goru.

Tresači maslina

CAMPAGNOLA nudi različite modele akumulatorskih i pneumatskih tresača, od kojih se ističu akumulatorski tresači maslina ALICE STAR ECO i ALICE STAR 58 PLUS, najbolji i najprodavaniji ekološki tresač na svijetu, dizajniranih da zadovolje sve Vaše potrebe. Novi akumulatorski tresači maslina ALICE STAR dizajniran je za najzahtjevniju berbu u maslinicima. Idealan je za intenzivnuberbu bilo koje vrste maslina. Tresač je posebno pogodan za berbu gustih neuređenih maslina, kao i za sve masline (debljih i manjih plodova, zavisno od sorte) koje se teško odvajaju od grana.

Oprema za maslinarstvo

Entrada d.o.o. u svojoj ponudi nudi široku paletu opreme za maslinarstvo od mreža za branje maslina različitih dimenzija, kutija za masline, kišobrana za masline, akumulatora i aregata za tresače i svega ostalog.

Aku program

Campagnola nudi vrhunske akumulatorske škare za rezanje vinograda, voćnjaka i maslenika. Osim škara u ponudi nudi akumulatorake pile kao i akumulatorsku vezačicu za vinograd. Provijerite širuku paletu Campagnola aku proizvoda za početnike i profesionalce.

Ručne škare

Campagnola ručne škare idealan su alat za učinkovito obavljanje bilo koje vrste orezivanja vinograda, maslinika ili voćnjaka. Oštrice su izrađene od kovanog čelika i odlikuje se otpornošću i elastičnošću.

Pile

Campagnola pile imaju sposobnost rezanje bilo koje vrste drva, bez obzira na vrstu pogona.

Kompresori

Campagnola svojim kupcima nudi nekoliko verzija kompresore pogonjenih sa benzinskim ili diesel motorom te PTO kompresore namijenjene spajanju na traktor.

Ručni alat BARNEL USA

Barnel je američki proizvođač koji u svojem asortimanu ima veliku gamu ručnih škara za orezivanje, pile koje su namijenjene korištenju za profesionalnu i hobby upotrebu.

Vezani članci